originaldepån

Säsongserbjudande

Four Box Module
Image 1

AC-rengöring

Rengör din AC och få fräschare luft i kupén. Damm och bakterier samlas i systemet, låt oss ta bort det på ett billigt och effektivt sätt. Pris fr. 295 kr

Image 2

Bromsbyte

Ingen bil ska köras utan helt fungerade bromsar. Vi kontrollerar och byter om det krävs. Självklart med originaldelar.

Image 3

Original

Serva din bil hos en auktoriserad verkstad. Vi använder originaldelar och är utbildade på just din bil. Rätt service höjer värdet.

Image 4

Tävling

Var med och tävla om 100 nätter på Elite Hotel. Beskriv fördelarna med att använda en auktoriserad verkstad, så har du chansen att vinna en övernattning!

Always on

Four Box Module
Image 1

Basservice

För bilar äldre än fyra år så erbjuder vi en omfattande basservice med högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Vägassistans i ett helt år ingår.

Image 2

Glasrutor

Har du fått stenskott eller är i behov av att byta vindruta? Boka in dig hos oss, vi lagar eller byter din vindruta och gör korrekta inställningar.

Image 3

Däck

Se alltid till att ha bra däck på din bil. Vi har ett stort utbud av originaldäck som passar just ditt märke och modell, anpassade för alla väglag.

Image 4

Reparation

Har du problem med din bil och den kan behöva repareras. Som auktoriserad verkstad utför vi skadebesiktningar och alla tänkbara reparationer.

Så säkrar du en sval bil i sommar

För att slippa en svettig upptäckt om några veckor är det god idé att redan nu se över AC:n.

Dags för service? Därför ska du ta bilen till Originaldepån

26 auktoriserade återförsäljare har gått samman och bildat Originaldepån. Målet? Att du (och en halv miljon andra) som kör Volkswagen, Skoda, Audi, Cupra eller SEAT ska få ännu bättre erbjudanden.