Volkswagen Service och reparation. För alla milen med bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.

Volkswagen Original­service

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ännu lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodel 2014 eller äldre finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Skicka enkelt en förfrågan på de reservdelar du behöver.

Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.